Project 1: www.jeugddiensten.nl

Met de site www.jeugddiensten.nl onder de vleugels wil NaVida deze jeugddienstensite een professionele uitstraling geven en een werkbare tool laten zijn voor de verspreiding van jeugddiensteninformatie op internet.

Het is al een bewezen concept gebleken voor Hoogeveen en omstreken. De jeugddienstensite is sinds kort voor de jeugddienstcommissies geautomatiseerd, waardoor wij zelf minder bezig hoeven te zijn met het toevoegen van nieuwe jeugddiensten. De jeugddienstcommissies zetten zelf de ‘advertenties’ op de site waarna wij alleen nog maar een goedkeuring hoeven te geven om het artikel online te zetten.

Op den duur zal er ook een database beschikbaar zijn van sprekers, bandjes en andere optredens, maar ook van gebouwen omdat een jeugddienst niet altijd op dezelfde locatie plaats hoeft te vinden natuurlijk. Het invoeren zal daardoor voor de commissies ook een eenvoudige handeling zijn.

Het enige wat wij van de commissies terugverwachten is dat men op de posters of in de diensten melding zal gaan maken van het internetadres www.jeugddiensten.nl. Zo kan men de bezoeker wijzen op elkaars jeugddiensten en zal de aanloop naar de site gegarandeerd blijven. Wie weet kunnen we in de toekomst met voldoende ondersteuning wel iets als bioscoopreclame of andersoortige uitgaansreclame gaan verzorgen voor de jeugddienstensite!

Toekomst
In de toekomst is het niet ondenkbaar dat deze site zich zal uitbreiden naar andere gebieden in Nederland.