Links

Soms is het goed om elkaar te helpen zichtbaar te worden op het internet. Bezoekt u ook eens deze sites:

www.hemelvaartsdag.info

“Het doel van het project, ‘Het Meer Van Galilea’, is om op hemelvaartsdag 2010 recreatieterrein Schoonhoven te veranderen in het meer van Galilea uit de tijd van Jezus”.

www.christgaming.com

Christgaming is een site waar de bezoeker spelletjes kan doen die een link hebben met het geloof of een Bijbeltekst. Men wordt na het gamen aangespoord na te denken over de geloofszaken en kan desgewenst contact opnemen met één van de e-coaches die terug te vinden zijn op de ‘Team’-pagina. NaVida-leden en medewerkers hebben zich ook beschikbaar gesteld voor dit bijzondere project. We hopen op veel response van zoekende internetters.

Sociale Media als zegen

“Wie had een paar jaar geleden kunnen bedenken hoe de werkelijkheid van vandaag eruit zou zien. Facebook en Twitter zijn niet meer weg te denken. Maar hoe ga je hier als kerk mee om? De terughoudendheid heeft naar mijn idee vooral te maken met onbekendheid en onbeholpenheid. Hoe kan Sociale Media een zegen zijn voor kerken, voorgangers en christelijke leiders?

Lees dit artikel voor een aantal interessante gedachten van Wouter van der Toorn.

Serie artikelen over ‘Internet en de kerk’

“Kerken hebben geen naam als internetpioniers. … Toch is in de meeste kerken inmiddels wel het besef doorgedrongen dat presentie op het web voordeel op kan leveren. … Het helpt misschien iets om ‘het nut’ van internet onder te verdelen in een aantal vormen van participatie.”

Leest u zelf verder over deze fascinerende wereld van communicatie, verbinden en verspreiden!

www.ikzoekgod.nl

IkzoekGod.nl is een website voor mensen die op zoek zijn naar het doel van hun leven. Op de website is te lezen wie Jezus is en welk plan God met mensen heeft. Ook kunnen de bezoekers ervaringen van andere mensen lezen die God persoonlijk leerden kennen. De site geeft alle ruimte voor bezoekers om zelf op zoek te gaan. Daarbij is er de mogelijkheid om in contact te komen met getrainde medewerkers van de  website.

IkzoekGod.nl is de belangrijkste evangelisatiesite van Agapè.”

www.jouwspiritualiteit.nl

“Wie een voorliefde heeft voor traditie, omschrijft een ervaring met God heel anders dan een gevoelig type dat vooral afgaat op zijn zintuigen. Vaak begrijp je elkaar hierdoor niet goed. Om zicht te krijgen op jouw spirituele taal, en die van de ander, lanceerde de EO op de fonkelnieuwe SpiritualiteitWijzer.”